استان مرکزی دارای غذاهای سنتی متنوعی است:
دوگوله یا آبگوشت
کله جوش (کال جوش یا دوغ گرمه)
آش ترخینه
آش اشکنهٔ اراک (او گرمه)
پتلهپلو
کوفته تفرشی (گندله)
آش گندینه
رشته پلو
شفته اراکی (کوفته اراکی)
گوشتابهٔ اراک کباب ته تالی
پرتال جامع اطلاع رسانی، فرهنگ و گردشگری استان مرکزی – اراک
استان مرکزی دارای غذاهای سنتی متنوعی است:
دوگوله یا آبگوشت
کله جوش (کال جوش یا دوغ گرمه)
آش ترخینه
آش اشکنهٔ اراک (او گرمه)
پتلهپلو
کوفته تفرشی (گندله)
آش گندینه
رشته پلو
شفته اراکی (کوفته اراکی)
گوشتابهٔ اراک کباب ته تالی